Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δωρεάν Ενημερωτικό Εκπαιδευτικό Πακέτο / Νεολαία Υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Σας καταθέτω αυτούσιο το κείμενο από την σελίδα της Νεολαίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και τους σχετικούς συνδέσμους.(Ακριβώς κάτω από την εικόνα η οποία επίσης με κλικ οδηγεί στην σελίδα της Νεολαίας Υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων)
Έχω παραλάβει το υλικό και είναι καταπληκτικό!!!!!! Και η σελίδα της Νεολαίας Υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξαιρετική!!!!!

Σκέφτεστε να κάνετε project για τα δικαιώματα? Στείλτε ένα μήνυμα συμπληρώνοντας κάποια στοιχεία και θα σας αποσταλεί εντελώς δωρεάν υλικό όπως :
  •  30 αφίσες, μία για ένα ανθρώπινο δικαίωμα, 
  • οδηγός για τον Εκπαιδευτικό της Νεολαίας Υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με δραστηριότητες και όχι μόνο!!!!
  • DVD με:  την ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και 30 σποτάκια (ένα για κάθε δικαίωμα) όπως επίσης και το μουσικό βίντεο UNITE και 
  • το βιβλιαράκι "Τι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα"
Είναι πάρα πολύ χρήσιμο υλικό για κάθε εκπαιδευτικό!!!!!

Και η σελίδα αξίζει να προστεθεί στα "αγαπημένα" σας!!!!!!
___________________________________________________________________________________


Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν για την ελευθερία του λόγου και την ανεξιθρησκία, αλλά πολλοί λίγοι ξέρουν και τα 30 δικαιώματα που αναφέρονται στην Οικουμενική Διακήρυξη. Με το Εκπαιδευτικό Πακέτο, Φέρνοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Ζωή, και τα σχέδια μαθημάτων που περιλαμβάνονται στον Οδηγό του Παιδαγωγού, μπορείτε αμέσως να ξεκινήσετε την εκπαίδευση των σπουδαστών σας για το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και μπορούν εύκολα και απλά να αρχίσουν την επίτευξη όχι μόνο μιας μεγαλύτερης αναγνώρισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και βελτίωσης στη ζωή τους. Εάν περισσότεροι άνθρωποι γνώριζαν και επέμεναν στα δικαιώματά τους, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο ειρηνικός και πολιτισμένος.
Αν δεν είστε εκπαιδευτικός, κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε το Ενημερωτικό Πακέτο μας Μαθαίνοντας τα Δικαιώματά Σας.

Αν έχετε ήδη κάνει χρήση του ενημερωτικού πακέτου, κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε τα υλικά του Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Πηγή/ Αναδημοσίευση: http://gr.youthforhumanrights.org/edukitform.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...