Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πολιτικός - Θρησκευτικός γάμος : 1-0

Από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Στον δήμο για γάμο


Λιγότεροι θρησκευτικοί


Στροφή στους πολιτικούς γάμους πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες. Στον Δήμο Αθηναίων μέσα σε μια επταετία υπερδιπλασιάστηκαν, στους Δήμους Πειραιά και Ηλιούπολης σημειώνουν εντυπωσιακή άνοδο, στους Δήμους Περιστερίου, Ν. Ιωνίας, Σερρών και αλλού έχουν ξεπεράσει τους θρησκευτικούς. Το κόστος κυμαίνεται από 30 έως 150 ευρώ, αφού πέραν της άδειας μερικοί δήμοι επιβάλλουν τέλος πολιτικού γάμου.

Είδηση- σοκ για όσους ζουν στη "γυάλα" της "Ορθόδοξης Ελλάδας".


Για όσους αρέσκονται να πιπιλίζουν με στόμφο την ατάκα: "το 97% των Ελλήνων είναι Ορθόδοξοι".


Για όσους συνηθίζουν να περνούν τις ώρες τους αρθρογραφόντας σε ιστολόγια "ορθοδόξου πνευματικότητος" κατακεραυνώνοντας όποιον τολμάει να ψελλίσει κάτι για το" άνοιγμα της Εκκλησίας στην κοινωνία",για την ανάγκη να βρούμε νέους τρόπους επικοινωνίας με τον κόσμο,χωρίς κατ'ανάγη να εκκοσμικευθούμε.


Είδηση- σοκ για όσες και όσους χλευάζουν καθημερινά από τον άμβωνα ή το διαδίκτυο τους σύγχρονους θεολόγους που με κάθε τρόπο παλεύουν καθημερινά να αναδείξουν μέσα στα σχολεία την ομορφιά και την αναγκαιότητα του μαθήματος των Θρησκευτικών .


Είδηση- σοκ για όσους αρκούνται στην ανακάλυψη νέων αιρετικών κάθε είδους εντός των τειχών της Εκκλησίας, οργανώνοντας συνέδρια "καθαρών" Ορθοδόξων διαμορφώνοντας ένα κλίμα τρομοκρατίας για κάθε διαφωνούντα που θα το ζήλευαν και οι πλέον ακραίες σέκτες .

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΟΥΣ , ΑΓΕΛΑΣΤΟΥΣ , ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ .

ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ,ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΗΤΑΕΙ .

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ;;;Αναδημοσίευση απο : http://e-theologia.blogspot.com/2012/02/blog-post_6711.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...