Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

'' To Δώρο Του Θεού. '' The Gift Of God. (Video + English Subtitles)

Η παρουσίαση αυτής της ταινίας '' Το Δώρο του Θεού '' ήταν μια επινόηση των συνεργατών του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, ώστε να υπάρξει, για την Ορθόδοξη Εκκλησία, ένα σύγχρονο εφόδιο κατήχησης και ιεραποστολής.
Το έργο στηρίχθηκε σε κείμενα του π. Κωνσταντίνου που αρχικά συνόδευαν φωτεινές διαφάνειες. Βλέποντας ότι η εικόνα βοηθούσε περισσότερο από βιβλία και κηρύγματα, με μια ομάδα πνευματικών του παιδιών και φίλων ετοίμασε και παραδίδει στην Εκκλησία '' Το Δώρο του Θεού '' Πρωταρχικός σκοπός είναι, να προσεγγίσουν καλύτερα οι πιστοί το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και να βιώσουν την αποκάλυψη του μόνου αληθινού Θεού μέσα στην Θεία Λειτουργία.
Η παρουσίαση αυτή με εικόνα περιγραφή και ήχο δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε την Θεολογία της Ορθοδόξου Λατρείας, να διακρίνουμε όσα δεν βλέπουμε την Κυριακή κατά την παρουσία μας στον Ναό, να βιώσουμε την αποκάλυψη του Θεού και να πορευθούμε προς την προσωπική μας Μεταμόρφωση.
Αυτή η ταινία απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον Λειτουργικό μας πλούτο, σε όσους ασχολούνται με την νεότητα και σ΄αυτούς που προσπαθούν να προετοιμάζονται καλύτερα για την Θεία Ευχαριστία.
Περιλαμβάνει και Αγγλικούς υπότιτλους, ώστε να αποτελεί ένα πολύτιμο εφόδιο κατήχησης και ιεραποστολής για όσους ακόμη δεν γνώρισαν καλά την Ορθόδοξο Εκκλησία και την λατρεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...