Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Do you believe?


Do you believe?
 Να και κάτι που πρέπει να μας κάνει να αναρωτηθούμε. Πιστεύεις το Πνεύμα των Χριστουγέννων? Μια μαγική περίοδος τείνει να ξεκινήσει και δεν έχει να κάνει ούτε με τα δώρα, ούτε με τον στολισμό, αλλά πόσο μάλιστα με τα έξοδα με την οποία την έχουμε συνδυάσει.
Έχει να όμως να κάνει με αυτό που νιώθουμε μέσα μας. Αν στολίσεις ένα δέντρο, μόνο και μόνο επειδή έτσι είθισται, πόση σημασία μπορεί να έχει άραγε αυτό?
Τα Χριστούγεννα είναι κάτι πολύ περισσότερο από στολισμούς και τυμπανοκρουσίες. Είναι αγάπη. Είναι η υπενθύμιση του να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Του να μοιράζεσαι χωρίς να περιμένεις απαραίτητα την ανταπόδοση. Είναι η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα...σαν μια ουράνια γόμα θα σβήσει μεμιάς όλα όσα μας έχουν πληγώσει, όλα όσα θέλουμε να αλλάξουμε! 
Θυμήσου όταν ήσουν εσύ παιδί. Θυμήσου τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχεις περάσει και γιατί. Κλείσε τα μάτια σου και φυλάκισε το συναίσθημα στην καρδιά σου. Το κρατάς? Αυτό που ένιωσες, πρόσφερε το σε αυτούς που αγαπάς. Θα γίνει το σημαντικότερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις σε κάποιον!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
Την πρώτη Δεκεμβρίου ξεκινάμε το μέτρημα. Μετράμε τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν θέλετε μπορείτε να εκτυπώσετε και το παρακάτω ημερολόγιο-δεντράκι. Τα παιδάκια θα το χαρούν πολύ! 
Θα το κατεβάσετε είτε σαν .jpg, είτε με τη μορφή pdf αρχείου (μέγεθος Α3) από εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...