Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Video2mp3 : Δωρεάν μετατροπή video σε mp3

Αν θέλετε να μετατρέψετε αρχεία από YouTube, MyVideo, Clipfish, Sevenload, Dailymotion, MySpace σε MP3 τότε μία πολύ καλή online εφαρμογή είναι η Video2mp3. Η υπηρεσία αυτή είναι γρήγορη, δωρεάν, και δεν απαιτεί καμία εγγραφή.


Αρχικά εισάγετε τη διεύθυνση από οποιαδήποτε YouTube, MyVideo, Clipfish, Sevenload, Dailymotion ή MySpace σελίδα, κάνετε κλικ στο «Convert» και η εφαρμογή θα τραβήξει γρήγορα το flash βίντεο και θα βγάλει τον ήχο σε αρχείο MP3 που μπορείτε να κατεβάσετε. Ανάλογα βέβαια με το μέγεθος του αρχείου, μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να κατεβάσετε το αρχείο.

Κάτι επίσης που θα σας φανεί πολύ βολικό είναι τα Firefox και Google Chrome Extensions. Η εγκατάσταση αυτών των extensions προσθέτει σε κάθε υποστηριζόμενη σελίδα δύο link με τα οποία μπορείτε γρηγορότερα να κατεβάσετε τον ήχο που επιθυμείτε.

Εκπαίδευση
Θεωρώ ότι η παραπάνω εφαρμογή μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην τάξη όταν τα παιδιά καλούνται να δημιουργήσουν πολυμεσικές εφαρμογές ή εφαρμογές που απαιτούν την ενσωμάτωση ήχου. Εξάλλου όλοι οι μαθητές χρησιμοποιούν το YouTube για να ακούνε τραγούδια και δεν θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσουν αυτή την εφαρμογή είτε στην τάξη είτε στο σπίτι τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...