Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Δείτε την συγκλονιστική νέα καμπάνια κατά του ρατσισμού, που θα σας κάνει να νιώσετε άβολα!

Δείτε την συγκλονιστική νέα καμπάνια κατά του ρατσισμού, που θα σας κάνει να νιώσετε άβολα!
Φανταστείτε να ήσασταν σε ένα κατάμεστο λεωφορείο, και οι άνθρωποι να προτιμούσαν να είναι όρθιοι παρά να καθίσουν δίπλα σας.
Φανταστείτε για μια στιγμή κάθε φορά που πηγαίνετε για ψώνια,οι ταμίες να σας κοιτούν όπως ένα γεράκι, μέχρι να πληρώσετε αυτό που αγοράσατε. Φανταστείτε ότι σε μια συνέντευξη για εργασία,οι εργοδότες δεν σας δίνουν μια ευκαιρία ακόμη και αν τα προσόντα σας είναι αυτά που ζητούν σε έναν υπάλληλο.
Αυτό είναι μια πραγματικότητα, που πολλοί απο εμάς εκεί έξω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ερχόμαστε αντιμέτωποι κάθε μέρα. Είτε σαν «θήτες» ή σαν «θήματα». Η νέα εκστρατεία της
Βeyond Blue έχει σαν σκοπό την έκθεση των ρατσιστών έτσι όπως είναι, για αυτό που είναι!Φανατικοί και προκατειλημμένοι. Η εκστρατεία έχει τίτλο «Σταματήστε, Σκεφτείτε, Σεβαστείτε» και σκοπός της είναι να μας κάνει να νιώσουμε άβολα.
Τα απίστευτα αποτελέσματα που έφερε στο φως της δημοσιότητας έρευνα της εταιρίας, αποκαλύπτει πως ένας στους πέντε ανθρώπους δεν θα καθόταν κοντά σε έναν ξένο και θα απομακρυνόταν. Σχεδόν το 10 τοις εκατό των ερωτηθέντων παραδέχθηκε, επίσης, ότι ποτέ δεν θα προσλάμβανε έναν ξένο ακόμη και αν τα προσόντα του τον κάλυπτε. Και η ίδια έρευνα αποκάλυψε πως οι ξένοι έχουν διπλάσιες πιθανότητες αυτοκτονίας καθώς βιώνουν την ψυχολογική δυσφορία.
Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο και σίγουρα θα ταυτιστείτε. Κάποιοι από εσάς θα το έχετε κάνει και κάποιοι άλλοι θα το έχετε βιώσει. Νιώστε το συναίσθημα που θα σας περάσει και κάντε την αλλαγή!



ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr , fumara.gr
Αναδημοσίευση:http://www.newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...