Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ένας χρόνος-θαύμα στη ζωή ενός πρόωρου μωρού (video)


Ένας χρόνος-θαύμα στη ζωή ενός πρόωρου μωρού (video)


Η Lyndsey Miller βρισκόταν στη δουλειά της όταν, διανύοντας την 25η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, την έπιασαν τόσο δυνατοί πόνοι, που πίστεψε ότι θα γεννήσει την ίδια στιγμή. Και πράγματι, έτσι έγινε. Το μωρό της, ο Ward Miles, ήρθε στον κόσμο μόλις 4 ώρες μετά την εισαγωγή της στο μαιευτήριο. Δυστυχώς, τα επίπεδα του αίματος στον εγκέφαλό του ήταν τόσο χαμηλά, σε ποσοστό επικίνδυνο για την ίδια του τη ζωή, και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό.

             

Λίγες ώρες μετά, κι ενώ οι γονείς του δεν έφευγαν από δίπλα του, αυτό το τόσο μικρό πλασματάκι άνοιξε τα μάτια του και έστρεψε το κεφαλάκι του προς τη μεριά τους. Το θαύμα μόλις είχε γίνει! Χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη θερμοκοιτίδα για τις πρώτες 107 ημέρες της ζωής του, ώστε να μπορέσει με ασφάλεια να πάει πλέον στο σπίτι του με την οικογένειά του.

Σήμερα, ο μικρός Ward είναι ένα χαρούμενο μωράκι 16 μηνών, και όλα αυτά αποτελούν απλά μια ανάμνηση και για τους τρεις τους… Ο μπαμπάς του, Μπεν, φωτογράφος και παραγωγός, θέλοντας να κρατήσει αυτή την ανάμνηση ζωντανή, έφτιαξε αυτό το βίντεο με τον 1ο χρόνο ζωής του μωρού τους ως δώρο-έκπληξη στην αγαπημένη του γυναίκα για τα 32α γενέθλιά της. Για να θυμίσει τόσο σε εκείνη όσο και σε όλους εμάς ότι θαύματα γίνονται, αρκεί να πιστέψουμε σ’ αυτά!
Πηγή/Αναδημοσίευση:http://www.imommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...