Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ZooBurst…δημιουργία τρισδιάστατου ηλεκτρονικού βιβλίου!


Το ZooBurst δεν έχει καμία σχέση με ζωολογικό κήπο, ούτε με εκρήξεις!!! Είναι ένα δωρεάν λογισμικό Web 2.0 και έχει σχέση με τη δημιουργία τρισδιάστατου ηλεκτρονικού βιβλίου (μέχρι 10 σελίδων στη δωρεάν εκδοχή του). Είναι ένα ψηφιακό εργαλείο δημιουργίας ιστοριών που επιτρέπει στον καθένα να φτιάξει το δικό του τρισδιάστατο διαδραστικό pop-up βιβλίο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από συγγραφείς κάθε ηλικίας, από εκπαιδευτικούς μέχρι και τους μαθητές του νηπιαγωγείου δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον για να ζωντανέψει τις ιστορίες του.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εικόνες και φωτογραφίες από δικό σας αρχείο ή και εικόνες από τη βάση δεδομένων του λογισμικού (περίπου 10.000 δωρεάν εικόνες). Επίσης μπορούν να προστεθούν «λόγια» στους χαρακτήρες. Υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμα και δυνατότητα ρύθμισης στο χρόνο του «πετάγματος» της εικόνας! Μπορείτε να «κατεβάσετε» και εγχειρίδιο χρήσης! Ενώ αν κάνετε αναβάθμιση του Λογισμικού υπάρχει δυνατότητα προσθήκης ήχου και μουσικής.
Οι συγγραφείς μπορούν να μοιραστούν τα βιβλία τους με τους αναγνώστες χρησιμοποιώντας μια απλή υπερσύνδεση, ενώ τα βιβλία μπορούν να ενταχθούν σε blog, αφήνοντας τους αναγνώστες να παρέμβουν σε αυτά –αν είναι επιθυμητό!
Σαν εκπαιδευτικό εργαλείο προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους για να φτιάξουν και διηγηθούν ιστορίες, να κάνουν παρουσιάσεις και να εκφράσουν ιδέες. Παρέχει ένα δυναμικό, ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Κάντε Register, θα σας έρθει ένας κωδικός στο mail σας και ξεκινήστε!!!!

Δείτε εδώ το βιβλίο “Οι περιπέτειες της ζωής μου
Επιμέλεια: Κατερίνα Γουναρά, Νηπιαγωγός – website: Παίζω και γελώ!
Αναδημοσίευση: http://syneducation.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...